OKÜ, Üniversite Tanıtım Günleri’nde Altındağ’da Aday Öğrencilerle Buluşmaya Başladı

Üniversitemiz, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavına girerek tercih yapmaya hazırlanan gençleri bilgilendirmek ve karar verme süreçlerini kolaylaştırmak için Ankara Altındağ Belediyesi tarafından organize edilen ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ne katıldı.

15-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenen ve 60'dan fazla üniversitenin yer aldığı ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ne üniversitemizi temsilen katılan Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma  Merkezi Öğr. Gör. Seher Yıldırım, Basın Halkla İlişkiler Birimi Öğr. Gör. Berkay İrez ve Basın Halkla İlişkiler Birimi Şefi Ali Er standımızı ziyaret eden öğrenci adaylarına  üniversitemizi anlattı.

Üniversitemizin gelişmiş fiziki altyapısı, nitelikli akademik kadrosu, Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarının geniş ölçekli bölüm ve programları, modern sosyal tesisleri ile barınma olanakları hakkında öğrencilere geniş bilgiler verilirken üniversitemiz tanıtım standı ise yoğun ilgi görüyor.

Altındağ Belediyesi Üniversite Tanıtım Günleri'nde yerini alan OKÜ Tanıtım Standımız 16 Temmuz 2023, Pazar günü saat 18.00'e kadar aday öğrencilerin ve ailelerinin ziyaretine açık olacak.

15 Temmuz 2023 (Bu haber 566 defa görüntülendi)