Üniversitemiz Resim ve Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı Tamamlandı

2022-2023 eğitim-öğretim yılında toplamda 55 kişilik kontenjanı bulunan Üniversitemiz Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Resim ve Müzik Bölümleri için gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavı’na Türkiye’nin değişik illerinden toplam 307 aday müracaat etti.

25 Ağustosta 2022 tarihinde Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi salonunda gerçekleştirilen, Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı’na toplam 103 aday katılırken, sınavda adayların yeteneklerini ölçmeye yönelik imgesel çalışmalar gerçekleştirildi. Diğer yandan Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavına ise toplam 142 aday girdi.

Yetenek Sınavları sonucunda Resim Bölümüne 30, Müzik Bölümüne ise 25 öğrenci alınacak. Sınav sonuçları Üniversitemiz osmaniye.edu.tr web sayfasının duyurular kısmında yayınlanmıştır.

Resim ve Müzik Bölümleri Özel Yetenek Sınavlarının objektif bir ortamda, adil ve titiz bir şekilde yapıldığını ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, kazanan adayları üniversitemizde başarılı ve güzel bir eğitim öğretim dönemi beklediğini  belirterek kendilerine başarılar diledi.

26 Ağustos 2022 (Bu haber 1368 defa görüntülendi)