Üniversitemiz Anaokulunda 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı Düzenlendi

Üniversitemiz (OKÜ) Anaokulunda yeni eğitim-öğretim yılının açılışı gerçekleşti.

Üniversitemiz Anaokulunun 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un katılımı ile yapıldı.

Açılışta Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriyi izleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a minik öğrenciler tarafından çiçek takdim edilirken Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Anaokulu sınıflarını gezerek 2021-2022 yılı Eğitim- Öğretim Dönemi hakkında Üniversitemiz Anaokulu Müdürü Çiğdem Bozdoğan’dan bilgi aldı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Üniversitemiz Anaokulu yeni Eğitim-Öğretim yılı açılış programında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İ. Savaş Dündar eşlik etti.

7 Eylül 2021 (Bu haber 1191 defa görüntülendi)