Üniversitemiz Rektörü, FEF, BESYO ve Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu’na Ziyarette Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Fen Edebiyat Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

İlk ziyaretini Fen Edebiyat Fakültesi’ne yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, burada Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Mart, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demirtaş, Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü ve Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, FEF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ayça Gerçek ve Fakülte Sekreteri Sultan Arslan ile bir araya geldi.

Ziyarette Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a çiçek takdim etti.

Ziyaretin sonunda toplantı salonunda Fen Edebiyat Fakültesi akademik personeli ile tanışan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel’den fakülte ve akademik çalışmalar hakkında bilgi alırken, öğretim üyeleriyle de fikir alışverişinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun daha sonra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu ziyaret etti.
Ziyarette Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Kürşat Hazar’ın yanı sıra Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Demet Öztürk Çelik ve Öğretim Görevlisi Orhan Gök ile Yüksekokul Sekreteri İsmail Said Aykanat hazır bulundu.

Ziyarette Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Kürşat Hazar, Yüksekokul hakkında bilgileri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a aktardı.

Ziyaret sırasında kendisine forma da hediye edilen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Öğretim elemanlarının görüş ve taleplerini dinleyerek  yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak şeref defterini imzaladı.

Daha sonra Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu da ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zeynep Ulukanlı’dan bilgi aldı.

Ziyarette Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zeynep Ulukanlı’nın yanı sıra Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Özlem Varol Avcılar ve Dr. Öğretim Üyesi Bircan Ulaş Kadıoğlu ve Yüksekokul Sekreteri İlknur Artar hazır bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un Fen Edebiyat Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ziyaretlerinde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ziyaretinde ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp eşlik etti.

3 Mart 2021 (Bu haber 1854 defa görüntülendi)