OKÜ Squash Takımlarından Büyük Başarı

OKÜ Squash takımları, Türkiye Üniversiteler Arası Squash Şampiyonası'nda 4. ve 5. olma başarısı gösterdi.

Üniversitemiz, 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara'da, Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Squash Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Kadınlar kategorisinde Türkiye dördüncüsü, erkekler kategorisinde ise Türkiye beşincisi olarak dereceye girmeyi başardı.

Squash branşında ilk defa yer alan Üniversitemiz, diğer bir çok üniversiteyi  kadınlar ve erkekler kategorilerinde geride bırakarak önemli bir başarıya imza attı.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, sporcularımızı gösterdikleri üstün performans ve emeklerinden dolayı tebrik ederek, üniversitemizin spor branşlarındaki üstün başarısının sürmesini diledi.

Üniversitemiz kafilesi, şampiyona sonrası, Anıtkabir'i ziyaret ederek Atamızın huzurunda saygı duruşunda bulundu.
1 Mayıs 2024 (Bu haber 159 defa görüntülendi)