Üniversitemiz Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı’na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemizi temsilen Türkiye Maarif Vakfı (TMV) bünyesindeki Maarif Eğitim Ajansı tarafından Tunus’ta düzenlenen Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı’na katıldı.

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) bünyesindeki Maarif Eğitim Ajansı tarafından Tunus’ta Türk üniversitelerini tanıtmak amacıyla eğitim fuarı düzenlendi. 26-29 Nisan 2024  tarihleri arasında gerçekleştirilen Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı’na, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir de katıldı.

Açılış konuşmasını Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün’ün yaptığı eğitim fuarında Tunus Büyükelçimiz Ahmet Misbah Demircan da katılarak Tunus’ta eğitim alanında yapılan faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen fuarda, OKÜ’nün yanı sıra devlet ve vakıf olmak üzere 29 Türk üniversitesinin katılımcıları yer aldı. İlginin çok yüksek olduğu fuarda öğrencilere üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Üniversitemizin tanıtımı açısından etkinliğin verimli geçtiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemize gösterilen ilgi için tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

29 Nisan 2024 (Bu haber 269 defa görüntülendi)