Rektörümüz Karacaoğlan Yerleşkesinde Öğrencilerimizle İftarda Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesinde öğrencilerimiz ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi Lezzet Vadisi’nde düzenlenen iftar yemeğinde  Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrencilerin masalarını ziyaret ederek "afiyet olsun" dileklerinde bulundu.

İftar yemeğinin ardından, Karacaoğlan Yerleşkemizde bulunan OKÜ Gençlik Ofisi'ni ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, burada öğrencilerle  sohbet ederek  sorun ve taleplerini dinledi.    Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Genç OKÜ’lülerle bir arada olmaktan ayrıca mutluluk duyduğunu belirterek, “Ramazan ayında öğrencilerimizle tekrardan bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Hoşgörü, dayanışma ve huzurun en derinden hissedildiği bu mübarek ayda, gençlerimizle iftar yapabilmek, bu duygularımızı daha da güçlendiriyor. Türk ve İslam âleminin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle kutluyor; gençlerimizle bir arada olabileceğimiz nice iftarlar diliyorum." dedi.

21 Mart 2024 (Bu haber 306 defa görüntülendi)