Osmaniye Bocce Turnuvasında Kadın Takımımız 2. Oldu

Birbirinden çekişmeli müsabakaların gerçekleştiği Osmaniye Kurumlar Arası Kadınlar Bocce Turnuvası tamamlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen turnuvada, OKÜ Rektörlük Kadınlar Bocce Takımımız final maçına çıkarak turnuvayı 2. olarak tamamlama başarısı gösterdi.

Osmaniye Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Kurumlar Arası Kadınlar Bocce Turnuvası’nda, final müsabakası oynayan OKÜ Rektörlük Kadınlar Bocce Takımımız başarılı bir performans sergileyerek turnuvayı 2. olarak tamamladı. Etkinliğe Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, Osmaniye Organize Sanayi Bölge Müdürü Musa Gönül ve çok sayıda izleyici katıldı.

Osmaniye Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen kurumlar arası bocca turnuvasına 16 takım katıldı. Eleme usulü, birbirinden heyecanlı müsabakaların gerçekleştiği turnuvada, OKÜ Kadın Bocce Takımı çıktığı 4 maçın 3’ünden galibiyetle ayrıldı. Final müsabakasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bocce Takımı’na 12-9 mağlup olan OKÜ Rektörlük Kadınlar Bocce Takımımız turnuvayı 2. olarak tamamladı.

Turnuvada dereceye giren takımlar, kupa ve ödüllerini Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın elinden aldı. Etkinlik, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Mehmet Akif Ersoy Lisesi kız öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi ile son buldu.

Bocce Takımı oyuncularımız Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğr. Gör. Fatma Nur Bedir, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz Yiğit ve Basın Halkla İlişkiler Birimi Şube Müdürü Fatma Ablay’ı üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etmelerinden dolayı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversite olarak 8 Mart Kadınlar Günü’nü sportif bir başarıyla geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

8 Mart 2024 (Bu haber 322 defa görüntülendi)