Bölümümüz Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ümmügülsüm CANDEĞER, Erasmus kapsamında gittiği Bosna Hersek'teki Tuzla Üniversitesinde ağırlandı ve bu anı üniversitenin sosyal medya hesabında paylaşıldı.

"Danas smo, zajedno sa našim studentima bili domaćini profesorima sa Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi iz Turske. Profesori dr. Levent Börklüoğlu i dr. Mehmet Burhanettin Coşkun predstavili su univerzitet s kojeg dolaze, prilike i mogućnosti na njihovom univerzitetu, te iskazali interes i predstavili mogućnosti buduće saradnje sa našim odsjekom i studentima. Dok je prof. dr. Ümmügülsüm Candeğer kroz interaktivno predavanje upoznala studente sa kulturnim nasljeđem Republike Turske i spomenika pod UNESCO zaštitom. "

"Bugün öğrencilerimizle birlikte Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Türkiye'den gelen hocalarımızı ağırladık.Prof. Dr. Levent Börklüoğlu Mehmet Burhanettin Coşkun, geldikleri üniversiteyi, imkan ve imkanları sunarak, bölümümüz ve öğrencilerimizle gelecekteki iş birliği imkanlarını sundular. O bir prof iken. Dr. Ümmügülsüm Candeğer, interaktif bir anlatımla öğrencilere Türkiye Cumhuriyeti’nin kültür mirası ve UNESCO koruması altındaki anıtları tanıttı."

2 Mayıs 2024 (Bu haber 21 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Karacaoğlan Yerleşkesi 80000 OSMANİYE
emelhimmetoglu@osmaniye.edu.tr